21.08.2018

Lokalerna i Itämerentorni uthyrda i sin helhet

Lokalerna i Itämerentorni som Exilion förvaltar har hyrts ut i sin helhet under året 2018. Itämerentorni som ligger i Gräsviken i Helsingfors är den högsta kontorsbyggnaden i centrum av Helsingfors.

Itämerentorni som länge användes enbart av Jubileumsfonden för Finlands självständighet dvs. Sitra och som förr också var känt som ”Sitras torn” har genomgått en betydande ombyggnad och erbjuder nu moderna lokaler för en mångsidig palett hyresgäster. Hyresgästerna i Itämerentorni representerar ett otal olika branscher allt från spelindustri till tillverkning av städmaterial och analys av aktiemarknaden. Itämerentorni ingår i den större fastighetshelheten Östersjötorget.

– Vi är verkligt glada över att efterfrågan på vårt objekt varit stark bland hyresgästerna och att de moderna och mångsidigt användbara lokalerna i Itämerentorni i och med det nu utnyttjas till fullo. Byggnaden består av 14 våningar med kontorslokaler och två våningar med representations-, bastu- och möteslokaler, berättar Investment Manager Jussi Ojamo på Exilion.

Utöver lokalerna erbjuder Itämerentorni nödvändig service allt från lunchrestaurang till catering. För lunchrestaurangen och representationslokalerna svarar Antell-Ravintolat Oy.

 

Mer information:
Jussi Ojamo, Investment Manager, Exilion
Tel +358 40 193 1055
jussi.ojamo(at)exilion.fi