Vartinoja I Ky

Vartinoja I:n tuulivoimapuisto sijaitsee Siikajoella. Tuulivoimapuisto koostuu yhdeksästä Alstom-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2015.

TuuliMuukko Ky

TuuliMuukon tuulivoimapuisto sijaitsee Lappeenrannassa. Tuulivoimapuisto koostuu seitsemästä Alstom-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2013.

Tornio Kitkiäisvaara Tuuli Ky

Kitkiäisvaaran tuulivoimapuisto sijaitsee Torniossa. Tuulivoimapuisto koostuu kahdeksasta Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2015.

Tervola Varevaara Tuuli Ky

Varevaaran tuulivoimapuisto sijaitsee Tervolassa. Tuulivoimapuisto koostuu kymmenestä Vestas-voimalasta. Puisto on tuottanut sähköä vuodesta 2013.

Simo Onkalo Tuuli Ky

Onkalon tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu kolmesta Vestas-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2017.

Simo Leipiö Tuuli Ky

Leipiön tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu neljästä Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2014.

Simo Halmekangas Tuuli Ky

Halmekankaan tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu yhdestätoista Vestas-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2016.

Salo Märynummi Tuuli Ky

Märynummen tuulivoimapuisto sijaitsee Salossa. Tuulivoimapuisto koostuu kahdesta Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2014.

Pori Tahkoluoto Tuuli Ky

Tahkoluodon tuulivoimapuisto sijaitsee Porissa. Tuulivoimapuisto koostuu yhdestä WinWinD-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2009.

Pori Peittoo Tuuli Ky

Peittoon tuulivoimapuisto sijaitsee Porissa. Tuulivoimapuisto koostuu kahdestatoista Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2013.