Kauppakeskus Hansa

Hansakortteli on Turun suurin ja Suomen rakastetuin kauppakeskus. Hansakortteli on perustamisvuodestaan 1985 asti nauttinut ainutlaatuista asemaa turkulaisten ja Turun seudun asukkaiden sydämissä. Hansakorttelilla on ankkuroitu asema perinteisenä, mutta kehittyvänä ja dynaamisena kauppapaikkana Turun ehdottomassa ytimessä. Jatkuva uudistuminen pitää perinteikkään Hansakorttelin kiinnostavana ja dynaamisena kauppapaikkana, joka tarjoaa asiakkailleen joka päivä jotakin uutta.

Vartinoja I Ky

Vartinoja I:n tuulivoimapuisto sijaitsee Siikajoella. Tuulivoimapuisto koostuu yhdeksästä Alstom-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2015.

TuuliMuukko Ky

TuuliMuukon tuulivoimapuisto sijaitsee Lappeenrannassa. Tuulivoimapuisto koostuu seitsemästä Alstom-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2013.

Tornio Kitkiäisvaara Tuuli Ky

Kitkiäisvaaran tuulivoimapuisto sijaitsee Torniossa. Tuulivoimapuisto koostuu kahdeksasta Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2015.

Tervola Varevaara Tuuli Ky

Varevaaran tuulivoimapuisto sijaitsee Tervolassa. Tuulivoimapuisto koostuu kymmenestä Vestas-voimalasta. Puisto on tuottanut sähköä vuodesta 2013.

Simo Onkalo Tuuli Ky

Onkalon tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu kolmesta Vestas-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2017.

Simo Leipiö Tuuli Ky

Leipiön tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu neljästä Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2014.

Simo Halmekangas Tuuli Ky

Halmekankaan tuulivoimapuisto sijaitsee Simossa. Tuulivoimapuisto koostuu yhdestätoista Vestas-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2016.

Salo Märynummi Tuuli Ky

Märynummen tuulivoimapuisto sijaitsee Salossa. Tuulivoimapuisto koostuu kahdesta Gamesa-voimalasta. Voimalat ovat tuottaneet sähköä vuodesta 2014.

Pori Tahkoluoto Tuuli Ky

Tahkoluodon tuulivoimapuisto sijaitsee Porissa. Tuulivoimapuisto koostuu yhdestä WinWinD-voimalasta. Se on tuottanut sähköä vuodesta 2009.