21.08.2018

Itämerentornin tilat vuokrattu täyteen

Exilionin hallinnoiman Itämerentornin tilat on vuokrattu täyteen vuoden 2018 aikana. Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Itämerentorni on Helsingin keskustan korkein toimistorakennus.

Pitkään ainoastaan Suomen itsenäisyyden juhlarahaston eli Sitran käytössä toiminut Itämerentorni, joka tunnettiinkin ennen ”Sitran tornina”, on läpikäynyt merkittävän muutoksen ja tarjoaa nykyään modernit toimitilat monipuoliselle vuokralaiskokoonpanolle. Itämerentornin vuokralaiset edustavat laajasti eri aloja peliteollisuudesta siivoustuotteiden valmistukseen ja osakemarkkinoiden analysointiin. Itämerentorni kuuluu laajempaan Itämerentorin kiinteistökokonaisuuteen.

— Olemme  todella iloisia, että kohteemme vuokralaiskysyntä on ollut vahvaa ja sen myötä modernit ja monikäyttöiset tilat Itämerentornissa ovat nyt täysimääräisesti käytössä. Rakennuksessa on 14 kerrosta toimistotoimitilaa sekä kahden kerroksen verran edustus-, sauna- ja neuvottelutiloja, kertoo Exilionin Investment Manager Jussi Ojamo.

Toimitilojen lisäksi Itämerentornista löytyvät tarpeelliset palvelut lounasravintolasta kokoustarjoiluihin. Lounasravintolasta ja edustustiloista huolehtii Antell-Ravintolat Oy.

 

Lisätietoja:
Jussi Ojamo, Investment Manager, Exilion
Puh +358 40 193 1055
jussi.ojamo(at)exilion.fi