30.11.2015

Ympäristösertifioidun Itämerentornin tilat täyttymässä

Itämerentornin tilat ovat täyttyneet hyvin viimeisen vuoden aikana, ja vapaata tilaa on vuokrattavissa enää alle 1 000m2 muutamassa eri kerroksessa. Tiloja on viime vuoden aikana myös uudistettu sen myötä, kun uusia vuokralaisia on muuttanut kiinteistöön. Samalla kiinteistön palvelutarjontaa on laajennettu ja esimerkiksi edustavat kokous- ja edustustilat ovat vuokrattavissa myös talon ulkopuolisille.

Joustavaa tilaa

Itämerentorni on Helsingin keskustan korkein toimistorakennus. Ruoholahdessa sijaitseva rakennus on osa Kiinteistö Oy Itämerentoria, johon torniosan lisäksi kuuluu matalampi rakennus. Talo on valmistunut vuonna 2000 Sitran pääkonttoriksi, ja sen on suunnitellut arkkitehti Pekka Helin. Tilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan.

Laaja palvelutarjonta

Talossa on kattava palvelutarjonta: aulapalvelu, autohalli, kuntosali, lounasravintola, cateringpalvelut, neuvottelutiloja, sekä saunallinen edustustila ylimmässä kerroksessa. Itämerentorni sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistön parkkihalliin voi ajaa suoraan Länsiväylältä Porkkalankadun risteyksen ohittaen tai Ruoholahden suunnasta Itämerenkadulta. Sekä metroasema että raitiovaunupysäkki sijaitsevat lähellä. Vilkasliikenteistä Porkkalankatua pitkin kulkee kymmeniä busseja sekä Espoon että Kampin suuntaan.

Tutustu taloon sivulla: itamerentorni.fi/vapaat-tilat

Ympäristöystävällinen

KOy Itämerentori on ympäristötietoisen organisaation valinta ja kiinteistölle on myönnetty hopeatason ympäristösertifikaatti helmikuussa 2014. Kiinteistössä on määrätietoisesti vähennetty energian-, veden- ja materiaalienkulutusta. Energialähteiksi kiinteistöissä on valittu päästöttömiä vaihtoehtoja, ja sähkö tuotetaan täysin uusiutuvilla energialähteillä ja hiilidioksidivapaasti. Vuodesta 2010 vuoden 2015 loppuun mennessä olemme onnistuneet pienentämään lämmitysenergian kulutusta 18% ja sähköenergian kulutusta 23%, tinkimättä olosuhteista.

Myös jätteiden syntyyn ja lajitteluun on kiinnitetty huomiota. Itämerentorilla sekajätettä ei kerätä enää lainkaan. Kiinteistö siivotaan ympäristöystävällisesti, mikä parantaa viihtyvyyttä ja minimoi terveyshaitat.