17.10.2023

Exilion paransi tulostaan GRESB-vastuullisuusarvioinnissa

Exilion osallistui GRESB-vastuullisuusarviointiin toista vuotta peräkkäin. GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) on kansainvälinen arviointityökalu, joka mittaa yritysten vastuullisuutta ympäristölliseltä, sosiaaliselta ja hallinnolliselta näkökulmalta (ESG).

Kiinteistöliiketoiminnan osalta Exilion saavutti 79/100 pistettä ja 3/5 tähteä. Hyvä työ palkittiin Green Star -tunnustuksella.

”Kiinteistöliiketoiminnassa onnistuimme parantamaan 14 pisteellä viime vuoden tulostamme ja saavutimme vertailuluokassamme kolmannen sijan. Parhaimmat pisteet saavutimme Performance -osiossa, joka mittaa vastuullisuutta kiinteistötasolla”, Exilionin toimitusjohtaja Ari Talja sanoo.

Myös Exilion Tuulen kehitys oli vakuuttavaa, ja pistemäärä nousi peräti 26 pistettä. Tuulen tulos oli 56/100.

”Tämä kertoo Exilion Tuulen sitoutumisesta vastuullisuuteen infrastruktuuritoimialalla ja sen kyvystä parantaa suorituskykyään”, Talja sanoo.

Arvioinnista Exilion sai arvokasta tietoa, miten yhtiö voi entisestään kehittää omaa vastuullisuuden johtamista ja suorituskyvyn mittaamista.

”Vastuullistyömme on hyvässä vauhdissa ja tavoitteena onkin ensi vuonna saavuttaa vähintään yhtä hyvä parannus pistemäärään”, Talja linjaa.