Exilion Real Estate I Ky

Exilion Real Estate I Ky:n sijoitukset keskittyvät riskitasoltaan mataliin pääkaupunkiseudun toimisto-, liiketila- ja hotellikohteisiin.

Elokuussa 2007 perustetun Exilion Real Estate I Ky:n yhtiömiehenä toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Yhtiön yksittäisten sijoituskohteiden tavoitekoko on yli 40 miljoonaa euroa.

Exilionin omistuksessa on yhteensä kolme kiinteistöä, jotka sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 50 000 neliömetriä, joka koostuu toimisto-, liike- ja hotellitiloista. Sijoituskiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 240 miljoonaa euroa.

Exilion Real Estate I Ky pyrkii mahdollisimman korkeaan tuottoon matalalla riskiprofiililla. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia sijoituskohteita. Kiinteistöjen energiatehokkuus ja elinkaarikestävyys ovat tärkeitä tekijöitä ja yhtiö pyrkii
hankkimaan kaikille kohteille myös ympäristöserfikaatit.

KIINTEISTÖT

KOy Elielin liikerakennus

Elielin liikerakennus sijaitsee keskeisellä paikalla Elielinaukion laidalla, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Toimisto- ja hotellirakennus on yksi harvoista keskustan täysin moderneista rakennuksista.

LUE LISÄÄ

KOy Itämerentori

Itämerentori on maamerkkikiinteistö. Se on Helsingin keskustan korkein toimistorakennus, joka kohoaa yli 70 metriin merenpinnasta. Rakennus on voittanut vuonna 2000 Vuoden Teräsrakenne -palkinnon.

LUE LISÄÄ

KOy Kluuvikatu 8

Helsingin Suomalaisen Säästöpankin liikepalatsiksi rakennetussa kiinteistössä on harjoitettu hotellitoimintaa jo 1930-luvulta lähtien.

LUE LISÄÄ