Exilion Real Estate I Ky

Laadukkaita majoitus- ja liiketiloja keskeisillä paikoilla

Elokuussa 2007 perustetun Exilion Real Estate I Ky:n yhtiömiehenä toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Exilion Real Estate I Ky:n omistuksessa on yhteensä kolme kiinteistöä, jotka sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa.

Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 50 000 neliömetriä, joka koostuu toimisto-, liike- ja hotellitiloista. Sijoituskiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 260 miljoonaa euroa.

KIINTEISTÖT

KOy Elielin liikerakennus

Elielin liikerakennus sijaitsee keskeisellä ja joka suunnasta sujuvasti saavutettavalla paikalla Elielinaukion laidalla, aivan Helsingin ydinkeskustassa rautatieaseman ja muiden keskustan palveluiden äärellä.

Kohteen perustiedot

KOy Itämerentori

Itämerentori sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan Ruoholahden metroasemaa vastapäätä ja Länsiväylän päässä. Se on Helsingin kantakaupungin korkein toimistorakennus, joka kohoaa yli 70 metriin merenpinnasta.

Kohteen perustiedot

KOy Kluuvikatu 8

Helsingin Suomalaisen Säästöpankin liikepalatsiksi rakennetussa kiinteistössä on harjoitettu hotellitoimintaa jo 1930-luvulta lähtien. Rakennuksessa toteutetaan tällä hetkellä laajaa uudistusta, ja hotelli avautuu asiakkaille uusittuna keväällä 2022.

Kohteen perustiedot