Kauppakeskus Hansa Ky

Suomen viidenneksi suurin kauppakeskus

Joulukuussa 2015 perustettu Kauppakeskus Hansa Ky omistaa pääosan Turun keskustassa sijaitsevan Hansakorttelin kiinteistöistä. Ky:n yhtiömiehiä ovat Veritas Eläkevakuutusyhtiö, Åbo Akademin säätiö sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Kiinteistöjen käypä arvo on noin 180 miljoonaa euroa.

Turun Hansakorttelin myynti vuonna 2017 oli noin 227 miljoonaa euroa, mikä tekee siitä Suomen viidenneksi suurimman kauppakeskuksen. Kävijämäärä oli samana vuonna noin 12,4 miljoonaa. Hansakorttelissa toimii yli 130 yritystä ja vuokrattava pinta-ala on noin 39 000 m².

Kauppakeskus Hansa Ky ei tee uusia sijoituksia Hansakorttelin ulkopuolelle.

www.hansakortteli.fi

KAUPPAKESKUS HANSA KY kiinteistöt

Kiinteistö Oy Antintalo
Kiinteistö Oy Kultatalo
Kiinteistö Oy Thalia (63 %)
Kiinteistö Oy Yliopistonkatu 20
Kiinteistö Oy StErik (68%)

KIINTEISTÖT

Kauppakeskus Hansa

Hansakortteli on Turun suurin ja Suomen rakastetuin kauppakeskus. Hansakortteli on perustamisvuodestaan 1985 asti nauttinut ainutlaatuista asemaa turkulaisten ja Turun seudun asukkaiden sydämissä. Hansakorttelilla on ankkuroitu asema perinteisenä, mutta kehittyvänä ja dynaamisena kauppapaikkana Turun ehdottomassa ytimessä. Jatkuva uudistuminen pitää perinteikkään Hansakorttelin kiinnostavana ja dynaamisena kauppapaikkana, joka tarjoaa asiakkailleen joka päivä jotakin uutta.

LUE LISÄÄ