Sijoituksemme keskittyvät pääkaupunkiseudun toimisto-, kauppakeskus- ja hotellikohteisiin.

Exilion Real Estate 1 Ky

Elokuussa 2007 perustettu Exilion Real Estate 1 Ky sijoittaa pääasiassa pääkaupunkiseudun riskitasoltaan maltillisiin toimitilakohteisiin. Exilion Real Estate I Ky:n yhtiömiehinä ovat ovat Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Keva, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera.

Kommandiittiyhtiön sijoitukset painottuvat pääkaupunkiseudun toimisto-, kauppakeskus- ja hotellikohteisiin ja se käyttää sijoituksissaan maltillista velkavipua. Sijoituskohteiden tavoitekoko on yli 40 miljoonaa euroa.

Tammikuussa 2016 omistuksessamme on kolme kiinteistöä Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 50 000 neliömetriä koostuen toimisto-, liike- ja hotellitiloista. Sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 240 miljoonaa euroa.

Exilion Real Estate 1 Ky pyrkii mahdollisimman hyvään tuottoon asetetulla matalalla riskiprofiililla. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia sijoituskohteita.

Kiinteistöjen energiatehokkuus ja elinkaarikestävyys on meille tärkeää. Kohteille pyritään hankkimaan ympäristösertifikaatti.

Asset Manager Jussi Ojamo
Puh 040 193 1055
jussi.ojamo(at)exilion.fi